KP Invest Herning A/S er et investeringsselskab etableret med det formål at skabe vækst og ny aktivitet, ikke mindst i Herning-området.

KP Invest Herning A/S vil fremadrettet foretage investeringer sammen med ejerkredsen fra det det tidligere KPC Group A/S, der var holdingselskab for frasolgte aktiviteter i KPC.

Selskaberne har en samlet egenkapital på omkring 1 mia. kr.

Via fremtidige investeringer har vi en vision om at holde historien om erhvervsmanden og stifteren af KPC-koncernen, Kurt Poulsen, intakt.

Bo Knudsen, tidligere adm. direktør i KPC-koncernen, er adm. direktør i KP Invest Herning A/S. Han vil varetage KP Invest Herning A/S’ interesser med fokus på virksomhedens solide ejendomsportefølje og investeringer i bygge- og udviklingsaktiviteter.

Med den aktuelle markedsudvikling, tror vi i KP Invest Herning A/S på, at der vil opstå spændende muligheder for os qua vores indgående erfaring og robuste kapitalgrundlag.
KP Invest Herning A/S er interesseret i at investere aktivt i virksomheder, som kan være med til skabe forretning og vækst – gerne i lokalområdet.

Såvel Kurt Poulsen, stifter af KPC, som Bo Knudsen, adm. direktør, vil fronte KP Invest Herning A/S.
Bo Knudsen er desuden bestyrelsesformand for tekstilkoncernen DK Company A/S og for entreprenørselskabet Raundahl & Moesby A/S samt formand i DI’s bestyrelse for området Midt/Vest.

Som bestyrelsesformand er Kjeld Johannesen, tidligere adm. direktør i Danish Crown og tidligere bestyrelsesformand for KPC, tiltrådt.